Alla inlägg den 26 september 2010

Av peggan - 26 september 2010 16:08

Ja, det är så klart att det är jag som har 1:a platsen som ärthjärna i min "flock", som viss hundboksförfattare uttrycker det: " se dig i spegeln när du tycker hunden gör sattyg och tänk att den är en ängel".  (inte helt rätt citerat, det erkänner jag men andemeningen, hörni! Andemeningen!)


Nu är det så att vi har flera ärthjärnor här och i dag var det Gaia på spåret! Jag tittade i spegeln och såg   , inte f..n hjälpte det!   har tagit semester och är inte kontaktbar just nu! Hon gjorde det mesta utom att spåra, till och med att visa fulmin till världens bästa skäggmonster Acke. Nåja, han tog det med ro, hundgrabbar är ju vana att få på näbben av småbitchiga tikar och inte mycket i världen rubbar denna gosse världsbild om sig själv.

Så nu blir resten av hösten fullspäckad med ängspår till lilla damen, hon ska bli proffs på det till våren har jag bestämt! I skogen går hon ju som en liten klocka (än så länge).

En sak är ändå bra, mitt i värsta tonåren så går apporteringen framåt med stormsteg! Bara sista lilla kunna sitta kvar när apporten är avlämnad ( ja,ja, sitta kvar när den kastats också..... ser ni mönstret????) så blir det nog riktigt tjusigt!


Ganska skönt med "gammelhunden" som tuffar på och håller sig i sin värld! Allt är landat och klart där, skönt och vant är det!

Och hon kan ju njuta av livet hon, ängel nummer två!

Har man massor av päls finns inget bättre än ett klikalas! Kolla in!

Hmmmm, luktar ju....

  Ganska smaskens....     Ska jag gno in....   Ohhh, ahhhhhhhhhhhh   sköööööönt!   Kanske något för en annan att börja med också! Börjar bli svårt att komma åt alla kliställen på ryggen nu för tiden!

Ha det gott!

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards