Alla inlägg den 19 september 2010

Av peggan - 19 september 2010 15:41

  I går direkt efter mitt nattpass bar det i väg till världens bästa uppfödare för samvaro och träning med gänget som har Tonedo´s vovar.

Bilfärden bjöd på ösregn från Nyköping till Linköping men sedan när vi närmade oss Motala lugnade det ner sig.

Samling i Fårhagen vid 11-tiden för vallning och fikapauser. Däremellan på och av med regnkläder när regnskurarna gjorde korta besök.

Gaia har då en massa fina anlag för vallning, inte många gånger hon har provat på precis och har ju en "fåraherde" som man kunde önska en hel del mer kunskap av   ! Syskonen hennes var där hela bunten och dom går inte av för hackor dom heller, riktigt duktiga 8 månaders unghundar vi har fått hela bunten!

Här är bilder på "syrrorna" tyvärr kom inte brorsan Grappo med på bild men han är en riktigt stilig kraftig gosse som är jättetrevlig!

     

Gaia först, sedan Gliss och sist Gnistra på bilderna.

Ulltussarna fick ordentligt med motion, här en liten bild på några av dom:   Och här är några av vallgänget i fikatagen:   Efter vallningen åkte vi till Vadsten Brukshundklubb för lite lydnadsträning och promenader och hundlek.

Det är så härligt att träffa det här underbara gänget och det känns alldeles för länge till nästa gång! -Hade önskat att vi alla bodde grannar! Uj så kul vi skulle ha och vad vi skulle träna!!!!

Vi avslutade med god grillad fläskytterfile´som goa grillmäster med respektive bjöd på och så lite kräftor på det (och lite vin  ).

Sen var det bara att packa ihop för oss, starta bilen och köra hem igen eftersom jobb väntar söndag natt.   6 timmar i bilburen för hundarna men massa kul där emellan!

Saknar er alla och längtar till nästa möte!

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards