Alla inlägg den 3 september 2010

Av peggan - 3 september 2010 13:52

Många har nog sett klippet på U-Tube om lejonet Christian som kramar sin gammelhusse när de möts efter han har varit några år i frihet. Oerhört rörande och ljuvligt att se!

Här hemma har vi en alldeles egen liten Christian, husse har döpt henne till det för här får man stora kramen och pussen i massor när man möts. Dom flesta hundar tycker inte om att kramas men det gör Gaia, i alla fall när det är hon som står för kramandet.

Mina hundkompisar har fått många kramar och pussar, B. brukar få problem med synen efter kramkalaset eftersom hon bär   !

Gaia har ju lite sociala problem med nya hundar och människor men när hon har träffat dom ääääälskar hon dom med hela sitt    . Problemen bottnar ju i osäkerhet och har blivit så mycket bättre, tror det kommer växa bort när alla spökåldrar och hormonsus passerat.

För övrigt är hon kavat och relativt orädd i  miljöer. I går stog en ställning i metall med massa metallskyltar på och skramlade vid lydnadsplanen ( det blåste småj..lar), gammelhunden Mysan tyckte det var jääääätteläskigt och det snappade ju Gaia upp att det fanns något farligt någonstans. Så hon gick runt ställningen spanande efter farliga spöken men hittade ju inga, konstigt sa hon till mig, vad är det egentligen som är spöke här? Ingenting sa jag, bara fjantig gammelhund inget att bry sig om. Okey då sa Gaia och fortsatte med sitt.


Ganska skönt att hon är stadig även om nu spökåldern kan ställa till det i hjärnkontoret i bland .

I morgon blir det till att heja på klubbkompisar som ska tävla appellspår på SSBK, Gaia får följa med för att miljöträna samt träna lite lydnad i stökig och ny miljö. På söndag är det kurstime igen, näst sista gången, hu vad fort det går!

Rapport kommer om detta en annan dag.

Nu lite bilder på kramgoa tjejer!

       

Trevlig helg!

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards