Alla inlägg den 11 januari 2011

Av peggan - 11 januari 2011 12:44

Det är få lätt att få vårkänslor när man bara längtar efter värme och grön natur istället för vit! Sista dagarna har det varit plusgrader, dropp från taken, is på backen och så har   skinit! helt underbart!

Såg på värerleksrapporten i morse och hör och häpna, det ska bli snökaos igen  och det ska börja i eftermiddag/kväll! Som vanligt när jag ska jobba! Ut och åka på oplogade hala vägar igen då! Ut och förpulsa skogsstigen igen då åt alla lata!!!!!


Gaia är fortfarande inte helt bra i halsen, ringde veterinären i går, hon ska få antibiotika igen i 10 dagar, går det inte över blir det sövning och nertitt i halsen och troligen omoperation.

Usch vad träligt och trist tycker jag! Voven med maximal otur!!! Hon har ju haft problem länge, vilken uppväxt och så typiskt när hon är så socialt osäker! Fy F..n vad ledsen jag blir! Håll nu tummarna för att det äntligen ska bli bra så hon kan få växa på sig socialt, alla vet ju att en hund som inte mår bra drar sig undan så snacka om att det drabbat fel hund!

Nåja, nog på gnället, nya friska, mer träning och glada tillrop från kompisar så ska det väl bli ordning till slut.

Vild är hon, har förstått att Tonedós sista kull är helt "galna"   och tror nog att om Gaia varit frisk hade det varit samma lika. Hon är duktig på att hitta på hyss!Det gillar jag, vill ha lite halvgalna jyckar, det blir mer att jobba med när de blir vuxna och så passar det mig som person.

Mysan tar det med ro, hon är alldeles för snäll och blir anfallen hela tiden av galen Gaia. Önskar att Mysan skulle säga ifrån mer men inte då!

I helgen blir de middag hos grannen, ska få Ripa! Ibland har man tur med grannar, vår är både trevlig, händig och så jagar han men inte här vilket är ett stort plus!

Ha det gott där ute när ni spanar efter våren!   

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards