Alla inlägg den 29 januari 2011

Av peggan - 29 januari 2011 17:41

Då har 4 dagar av Gaias ordinerade vila och ta det lugnt period avverkats. Hoppas inte vild lek inomhus inräknas in i lugna promenader i koppel och att allmänt ta det lugnt för då ligger vi risigt till!

Lilla damen är ju ganska vild även om hon är lugnare än normalt just nu, dvs just nu är hon som en vild unghund av vilken annan ras som helst  .

Första dygnet förflöt smärtfritt men sedan har väl läkprocessen ställt till det lite med mycket slem och säkert ömhet i halsen. Tack och lov hade jag Rimadyl hemma som hon fått. Äter gör hon även om man kunde önska bättre men ändå är det skillnad mot tidigare så förhoppningsvis ska hon äta som en nästan normal hund när allt har läkt ut.  



Mysan får verkligen ställa upp som aktivitetstant, fullt ös är det här inne, var enda matta ligger som en hopknölad trashög, soffor och fåtöljer används som hopphinder och väggarna till snabba vändningar, puh!

Idag har jag ändå kört lite lydnad med töserna ute, försökte med lite lugna moment med Gaia men var tvungen att göra lite aktiva först så hon fick göra av med lite energi .

Båda skötte sig riktigt bra!

Nu längtar jag till att få två helt friska, glada, pigga hundar och sätta i gång med träningen på allvar!

I går hade vi trevlig middag här hemma eftersom dottern haft födelsedag. Trevlig kväll med trevligt sällskap, alldeles för mycket och god mat och så lite procentuella drycker därtill! Livet är bra gott ibland!

Trevlig helg till er alla!  

 

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards