Direktlänk till inlägg 11 januari 2011

Vårkänslor

Av peggan - 11 januari 2011 12:44

Det är få lätt att få vårkänslor när man bara längtar efter värme och grön natur istället för vit! Sista dagarna har det varit plusgrader, dropp från taken, is på backen och så har   skinit! helt underbart!

Såg på värerleksrapporten i morse och hör och häpna, det ska bli snökaos igen  och det ska börja i eftermiddag/kväll! Som vanligt när jag ska jobba! Ut och åka på oplogade hala vägar igen då! Ut och förpulsa skogsstigen igen då åt alla lata!!!!!


Gaia är fortfarande inte helt bra i halsen, ringde veterinären i går, hon ska få antibiotika igen i 10 dagar, går det inte över blir det sövning och nertitt i halsen och troligen omoperation.

Usch vad träligt och trist tycker jag! Voven med maximal otur!!! Hon har ju haft problem länge, vilken uppväxt och så typiskt när hon är så socialt osäker! Fy F..n vad ledsen jag blir! Håll nu tummarna för att det äntligen ska bli bra så hon kan få växa på sig socialt, alla vet ju att en hund som inte mår bra drar sig undan så snacka om att det drabbat fel hund!

Nåja, nog på gnället, nya friska, mer träning och glada tillrop från kompisar så ska det väl bli ordning till slut.

Vild är hon, har förstått att Tonedós sista kull är helt "galna"   och tror nog att om Gaia varit frisk hade det varit samma lika. Hon är duktig på att hitta på hyss!Det gillar jag, vill ha lite halvgalna jyckar, det blir mer att jobba med när de blir vuxna och så passar det mig som person.

Mysan tar det med ro, hon är alldeles för snäll och blir anfallen hela tiden av galen Gaia. Önskar att Mysan skulle säga ifrån mer men inte då!

I helgen blir de middag hos grannen, ska få Ripa! Ibland har man tur med grannar, vår är både trevlig, händig och så jagar han men inte här vilket är ett stort plus!

Ha det gott där ute när ni spanar efter våren!   

 
 
Anna

Anna

11 januari 2011 13:16

Håller alla tummar för att Gaias problem ska blåsa bort nu. Hmmmmmm va menar du det där om T's sista kull *asg*
Kör försiktigt i det förväntade skitvädret.

http://www.annaho.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena & Guinezz

11 januari 2011 14:24

Håller alla tummar och klor för att det skall bli en frisk liten Gaia!
Tänk om alla hade såna goa grannar. Bara att lyckönska!

 
Ingen bild

Görel

11 januari 2011 15:10

Nä va tråkigt med Gaia, hoppas det går över utan operation!
Trevligt med middag, sist jag åt ripa så var fågeljäveln full med hagel, tanden sprack så det blev en dyr jäkla middag! Så ät försiktigt och njut!

 
Jennifer

Jennifer

11 januari 2011 15:41

Håller tummarna att liten snart ska bli bra i halsen så hon slipper op. Håller oxå tummarna att snön håller sig borta ända till torsdag då vi går av, har verkligen ingen lust att slira runt inatt.
Ses snart! Kram

http://norenfamiljen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

momo

11 januari 2011 17:36

Hoppas det räcker med en ny kur! stackars Dig och stackars lilla hund!!! tröstekramar....åjo inte bara sista kullen som varit vild....bara flera som berättar på fb och blogg :)

 
Ingen bild

Inga-Maj

11 januari 2011 18:15

Skönt att höra att den lilla är pigg iaf. Hoppas hon blir helt frisk snart.. Förstår din känsla ang hennes osäkerhet till andra nu. Men det där fixar sig, när ni väl kan börja träna ordentligt.. Kramar till dig o hela flocken

 
Nancy Mischa Gliss

Nancy Mischa Gliss

11 januari 2011 19:01

Fy vad tråkigt med Gaia. Hoppas de går över med den här kuren så hon slipper operation.Håller tummarna stenhårt Kramar till er.

http://URL

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av peggan - 10 juli 2013 20:08

Äntligen sommartid som är här! Något som gör att både själ och kropp värms upp, i alla fall för mig som har svårt för vinter, kyla och mörker!   Nu jobbar jag en helg till, sedan stundar semester, känns ganska välbehövligt efter ganska mycket på ar...

Av peggan - 8 maj 2013 22:29

Nu j.klar! Nu ska vi få till det jag och mitt   Gaia! Vi kämpar på, ibland i motvind men mycket har gått framåt! Vårt största problem, uppletandet har lossnat ganska bra, ja, betygsmässigt är det en del nerdrag pga tugg och galenskap men stoppen oc...

Av peggan - 20 april 2013 16:14

    Så här såg det ut 27 Mars bilden ovan, det kändes som en ny istid eller något!       Så här såg det ut idag! Gräset försöker hitta upp ovanför lera och vatten! Vovarna har fått göra uppletande och lite lydnad i strålande sol och 1...

Av peggan - 4 april 2013 14:20

I går var jag och några till på Danderyd-Täby BK och lyssnade på 2 domare som visade olika ekipage på film och därefter pekade på vad bedömningen i varje moment ligger.   Det mesta är ju inga nyheter men några saker har i alla fall inte jag tänkt...

Av peggan - 27 mars 2013 17:00

Ja, nu är det drygt 2 veckor kvar till klubbens lägrespår, tog några bilder på hur det ser ut hos oss, så härmed delar jag med mig av ett citat från facebook:   Hjälp VÅREN, ät snö!   Idag har det ändå varit härligt ute, lite vind men ingen k...

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards