Alla inlägg den 29 mars 2012

Av peggan - 29 mars 2012 17:02

Jaha och ja!!! Då var det dags!

Gaia och jag har kommit med på tävling.

Nu får vi se om hon klarar sig bra i skarpa läget eller inte! På träningen går hon fint! Fortfarande lite ojämn på upplet men hon är ju inte så gammal ännu! Blev 2 år i Januari men jag hoppas att hon håller fint.


Det kommer att bli en härlig helg hur det än går för bästa N. med kullsyrran Gliss är med på samma tävling och medföljande bihang, bästa grillmastern också! Sen får ju även goa J med sin Vimsa från samma kennel prova på hetluften då de kör både högreklass och lägreklass samma dag!

Stackars Momo! Det blir en nagelbitardag för henne, som hon sa själv " man får väl inta lite lugnande då"  .


Snart är det dags för nästa kursstart, jag ska hålla en lydnadsklass 1 & 2 som startar i slutet av April. Ganska nyttigt för en tävlingsförare att hålla kurser, det gör ju att jag tänker till lite i egen träning, säger då till andra hur de ska tänka, jobba och jag då!? Hur gör jag! Oj då! Glömde visst! Bara att jobba rätt och noga så blir det ju bra, eller hur!


Har precis jobbat av efter 3 nätter, en av dom var en hel del att göra, kul när det blir lite tänk och utmaning på jobbet, problemet jag har är att en liten trubbnosig Chilla inte låter mig sova!!!! 

Stackars min jobbarkompis säger jag! Bara klagar över hur trött jag är och lat är jag också!


Snart dags för ett extrapass också, klingar fint i plånboken men inte på sovkontot! I morgon blir det nattpass igen men ikväll blir det fredag för mig med god mat och ett glas rött till det!

Ha det gott!

  

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards