Alla inlägg den 2 mars 2012

Av peggan - 2 mars 2012 15:22

Nej då, inget Nobelpris i litteratur delas ut i Mars månad så det var inte därför det var äntligen utan för att man nu kan ta sig fram i skogen utan skridskor!

Fredag idag, har spårat 4 dagar nu med Gaia, ÄNTLIGEN!!!! Och idag fick jag ut minst 1 km långt spår!

Kanonfint påsläpp, tog sig runt så fint, missade en pinne men hon kan tydligen räkna för jag hade visst laggt 8+slut jag! Slet som katten i spetsvinkeln som inte direkt var snäll, öppet på ett berg med starka vindar! Så småningom löste hon det.

Det värsta var att när vi var nära sista lilla pinnen då bränner det av ett skott i närheten av mig och sedan ett till, HJÄLP! !!! Jägarna måste vara ute och leta någon skadad älg eller något! Om det nu gick undan fram tills dess (och det gjorde det!) så blev det inte precis någon minskning av tempot för nu öste matten järnet också! 

Tack och lov blev vi inte misstagna för något vilt och klarade oss helskinnade.


I veckan har vi haft trevligt besök från Borlänge, makens systerdotter med kompis var här några dagar och gjorde Stockholm. Jättefina goa ungdommar, trevligt att få låna dom några dagar! 

Det är så mysigt att diskutera lite med ungdommarna om livet och hur dom tänker, de här tjejerna var redan ganska klara med vad de vill i livet! Strålande tycker jag!


I morgon gäller extrajobb, en kollega är och sportlovar med sin familj, bra för plånboken som gapar sorgligt tom nu för tiden och om vädret vill så blir det nog ett spår i morgon med!  

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards