Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av peggan - 30 augusti 2010 11:10

I torsdags eftermiddag hade jag en tvättmaskin kvar att köra innan jag för en gångs skull kom ner till botten av tvättkorgen.

Maskinen startade snällt och........... satte rekordfart! På ca 15 sekunder körde den hela programmet och resten av programmen också! Nog har jag hört talas om kvicktvätt men det här var väl till att ta i.- Provade några gånger till med samma resultat, smutsig men blöt tvätt i maskinen, ( 1 sekunds centrifugering ger ganska blöt tvätt!) fick erkänna mig besegrad och göra som förr i tiden, TVÄTTA FÖR HAND.  


I fredags inhandlades en ny tvättmaskin, väntar med spänning på leverans och inkoppling. Att tvätta för hand är definitivt inte min grej och med alla hundkläder, jobbarkläder, dotter som byter ofta och hundmattorm.m skulle det bli mer än heltidsjobb.

Inget jag har tid med för här ska tränas hund så ofta det går, det roligaste som finns!


Apropå hund så här gick det för M. och Dusty:  !!!!

De tog hem guldet!!!! Så fantastiskt gjort och så underbart att denna gulliga tjej vann! T+I+ Dollar gjorde kanonbra i från sig och blev 6:a inte dåligt för första start med ung hund!


Jag har ju tillbringat nätterna på jobbet hela helgen och haft det väldigt lugnt vilket är en skön jobbstart så här efter semestern.

När kroppen vaknat till liv har jag snabbt försvunnit så långt från "tvätta för hand"  jag kunnat och tränat hund i stället.

I fredags hade vi fest på klubben med hundlekar och mat, jättetrevligt och jättegott, kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle till jobbet men gänget verkade ha kommit i god stämning när jag åkte   . Fantastiska J och A hade fixat massa gott till oss lata festmänniskor, tusen tack för allt jobb ni laggt ner!   Tack för att ni finns!

Vi hörs snart igen!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards