Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av peggan - 26 augusti 2010 14:17

Så är då detta årets semester helt slut   och det känns precis som vanligt att nu skulle man kunna ha semester resten av livet!!!!!!!!!!!!!

Jag har absolut inga problem att fylla mina dagar utan arbetet men som de flesta andra är jag " till detta nöd och tvungen" för att få in klirr i kassan. Man måste ju ha något att leva av för att kunna leva livet och eftersom högvinsterna envisas med att gå till andra ( säkert lika behövande) människor är det bara att spotta i nävarna och arbeta på.

Nu har jag ju turen att trivas bra med mitt jobb och har en helt underbar arbetskamrat (jobbar ju natt så vi är bara två) att dela tiden och slitet med. Övriga arbetskamrater går inte av för hackor de heller men det blir ju inte så lång tid vi ses innan de går hem till sitt.


De sista dagarna i frihet har ängnats åt hundträning, i går blev det uppletande, lydnad, budföring och rapportsträckor.

Popkornhjärnan på spökåldershunden Gaia ställer till det lite just nu så vi har fått backa tillbaka och får en del bakslag men det löser sig nog när huvudsuset har satt sig på rätt plats.


Idag blev det uppletande, lydnad och spår tillsammans med KB. KB var snäll och tog lite foton från lydnadsträningen med Gaia så kära Momo kan få en aktuell bild från idag  .

Mysan blev endast med på bild från lite platsliggningsträning som jag tog. Det var inte lätt för unghunden att ligga kvar när matte krälade på marken för att få en skaplig bild! Bra störningsträning!  

Annars går träningen av Gaia väldigt fint, hon är snabb att lära, en glad hund att jobba med men har börjat testa gränserna nu  , roligt nästan jämt!!!

Jag märker också att hon har lite svårare med koncentrationen och är allmänt virrigare och det är ett gott tecken! Liten håller på att bli stor så snart får smeknamnet lilla Nå´n bytas ut! Lite bilder nedan på lydnaden:

Framförgående

  Läggande under gång, beredd på belöning!:-)   Avslutande halt vid fotgående, fokus på fotografen!!!  

Nu i helgen går SM i bruks och Ipo av stapeln, heja alla duktiga men extra mycket håller jag tummarna för M. och Dusty och T. med Dollar you goooooooooooo! OCH hoppas på  .

Ha en bra helg! Själv tillbringar jag den på jobbet mest hela tiden.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards