Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av peggan - 21 augusti 2010 13:12

I går var en sådandär seg trist dag, vet inte varför det blev det, ingen annans fel än mitt förstås.

Kanske var det all f..bannad städning som jag fick nog av, inte min grej när man kan träna hund i stället vilket det blev ganska sparsamt med.


Idag är en bättre dag! Började med att kolla in hundgossen E:s MH (mentalbeskrivning av hund) och det blev en hit! Han är så charmig och rolig och duktig! Fniss i skogen fast vi publik fick stränga order om att vara tysta  .


Belöning blev det för oss tvåbenta också! J. hade bakat en av sina gudomliga bärpajer så det blir ingen bantning idag heller!

Sedan körde vi igenom alla vovarna i lydnad och jag vill bara meddela att lilla Nå´n dvs. Gaia har kommit i trotsåldern!!!! Testa, härja, busa och vilda sig, det är läget nu! Jag är lite knäpp och älskar när dom kommer i den åldern, då vet man att nu är det lite mer hund att ta tag i och jobba med och så ger det ganska mycket skratttillfällen när de provar på att visa sig lite stora för att sedan bli sååååå liten sååååååå!

Kära maken har fixat med lite listuppsättning och div. småjobb medan jag varit i väg med vovar, kanske att allt till slut blir färdigt ändå!?  

Det gäller att leva på hoppet!


I kväll firar samfällighetsföreningen 20 år med stor grillfest, 150 personer ska komma! Ska bli kul att se hur många som bor kvar från vi började bygga och flytta in! För mig blir det en tidig kväll med enstaka stänk av alkohol då vi har appellkurs i morgon TIDIGT! Kursdeltagarna ska få som en träningstävling så det tar några timmar.

Sedan blir det firande av snart 50-åring på seneftermiddagen, så det är full fräs hela helgen!

Här jag och Mysan som väntar på vår tur att träna lydnad.

Ha det gott där ute i stora världen!    

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards