Alla inlägg den 23 februari 2012

Av peggan - 23 februari 2012 15:36

Oj vilka vårkänslor man får!    skiner, fåglarna sjunger, ishalka överallt och idag +7 grader ute!

Härligt!

Det enda som ställer till det är ordentliga promenader med hundarna... eller nåja, mer en som behöver få upp kondisen (d.v.s. jag!) och går i snigelfart en kort sträcka men tidsåtgången att ta sig runt är lång! Hundarna kutar ju runt hela tiden så de får väl sitt!

Igår hade vi ridhusträning, tur det! Nu finns inga platser ute att köra lydnad på om man inte är en hejare på skridskor då. Bara 4 st. var vi med efterföljande fika på konditori! (kanske inte vad jag behövde just nu men gott var det).

Jag körde igenom Högreklasslydnaden och det gick skapligt men det märks att vi filat lydnadsklass ett tag! Krypet var väl inte vad det var i senhöstat så det blir till att jobba på med det.


Idag hittade jag en liten plätt att lägga spår på så Gaia fick ett kort spår! Hej vad det gick i halkan!Fixade det fint gjorde hon i alla fall. Vi hann med ett uppletande också på blöt och snöig ängsbit. Intressant! Vi körde i motvind och se det ställde till det! Bara Mysan tog sig ut ordentligt utan tjat, Gaia fastnade och åt snö och fattade noll. Kompisens hundar kom förbi det magiska avståndet efter ett tag och skötte sig sen bra.


Blir till att träna på det lite mer inför säsongen som faktiskt snart börjar! Spännande ska det bli! En hel vår framför oss, helt underbart!

Såg att det är någon som sett snödroppar också och i dag såg jag ett ensamt litet flygfä av någon sort.


Jaha så har den lilla Prinsessan kommit ut! Nu vet man vad det kommer stå i tidningarna sida upp och sida ner! Hoppas den nya familjen får lite ro och tid att boa in sig!

Kändisskapets stora baksida!

Nu väntar jobbhelg, hoppas vi får lugnt!

Ha en härlig solig helg alla som får njuta av ledighet och spirande vårlöften!

  

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards