Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av peggan - 12 augusti 2011 21:42

Här körs det spår för fulla muggar! Gaias utbildning är i full gång!

Själv tycker jag det är urtrist efter regeländringen med direktpåsläpp istället för "ruta" i lägreklass! Kan inte påstå att jag sett många hundar i lägre som har haft problem med det ("ruta") och har alltid undrat vad ändringen beror på!?


Problem med bakspår brukar vara mest frekvent i elit tycker jag efter några år i branchen och vad det beror på kan de lärde få tvista om!   


Hur det går ? Ja, ju sämre vittringsförhållande det är destå bättre går det men däremot har Gaia vissa problem i rik växtlighet och framför allt i skvattram.

Vilt stör och gör henne nyfiken, vill undersöka och kommer av men faktiskt så tar hon sig tillbaka till originalspåret så småningom! Måste tänka på att minska tiden för belöning vid pinnarna  under tävling då dessa extrakrussiduller tar sin tid.


Annars är hon väldigt lovande som spårvovve! Ganska nöjd matte mao!  


Mysan funkar hur bra som helst på spåret, rutinen har sin makt! Inte lätt att lura henne längre. Visst hon är pensionerad nu från brukskarriären men så klart får hon jobba vidare! Duktig som bara den på specialen! Synd hon inte kunnat knipa igen lätena på lydnaden bara! Vi fortsätter att leka lydnadsklass, tveksamt om det blir tävling av det men kul har både hon och jag!


I morgon kanske Chilla får sitt första valpspår, 12 veckor gammal! ska bli spännande att se hur hon arbetar, en sån minipinihund!


För övrigt är väl livet ganska bra, finns ju lite moln på himlen!

ha nu en trevlig helg där ute i stora världen!

 


Bästa belöningen vid pinne det är pipbollen det ! ( inne i munnen hihi)

   

Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards