Alla inlägg den 7 juli 2011

Av peggan - 7 juli 2011 14:39

Vilken härlig vecka! Klubben har haft besök av några ivägflyttade medlemmar i några dagar! Så roligt att få träffas igen, umgås, träna hund och bekanta sig med en ursöt liten nykommling! En hade nämligen blivit med valp, ursöt liten Storpudelflicka på 12 veckor, helt bedårande och fin!

Det verkar vara en riktigt bra hund på alla sätt, ska bli så spännande att få följa med på hennes resa till vuxen hund! Tyvärr blir det väl mest via datan då avståndet är ganska stort!


Salaborna ska oxå bli med valp om några veckor! Urspännande! Här händer det grejer till tusen!

 Flera medlemmar kom på grillfest i tisdags och vi hade det så trevligt, det blev så fullt med folk att alla inte fick plats!


I går tog vi ut kompisarna som fyllt jämt på upptåg! Först blev det in till stora Staden, incheckning på ett "vattenhål" och därefter en resa upp över Globen och en helt fantastisk utsikt! Ingen känsla av svindel fick man! Måste bero på formen i vagnen vi åkte! Rekommenderas men ta med en fläkt om det är varmt för varmt var det!


Därefter tog vi oss vidare via, fötter, T-bana och båt till restaurang J, god middag och trevligt sällskap blev det! Personalen var trevlig men väldigt långsam! Miljön är fantastisk! Det ligger precis invid vattnet, inte helt fel!


Idag är det hett! Promenad och uppletande med vovvarna har det blivit, får nog räcka för idag vad gäller hundträning!

I kväll är det dags för jobb igen!

9 arbetspass kvar, sedan semester!

 


Presentation


Välkommen till en hundtokig kvinna som bor med make, vuxen dotter och 2 underbara Border Collie.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Skriv gärna en rad!


Ovido - Quiz & Flashcards